fix-wp.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Image alt 1

Bandenservice 

U kunt bij ons terecht voor het balanceren, uitlijnen, vervangen & reparatie van autobanden. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor opslag van winter- en zomerbanden. Heeft u een eigen bandenopslag? Wij kunnen ze de banden ook voor u wisselen.

Balanceren
Als uw stuur bij een bepaalde snelheid gaat trillen, of als u ongebruikelijke geluiden hoort, kan er sprake zijn van onbalans in één of meerdere banden. Niet goed gebalanceerde banden slijten sneller, maar ook de onderdelen van de wielophanging slijten sneller. De oplossing is opnieuw balanceren. Goed gebalanceerde banden bevorderen het rijcomfort en wegligging, vermindert slijtage aan uw banden en bespaart brandstof.

Uitlijnen
Een niet goed uitgelijnde auto rijdt niet prettig en heeft gevolgen voor de wegligging en veroorzaakt een snellere bandenslijtage en verbruikt meer brandstof. Wanneer de auto ‘scheef trekt’ is de uitlijning niet meer goed. De oorzaak kan een geraakte stoeprand of een grote oneffenheid in de weg zijn. Wij adviseren eens per jaar of om de 20.000 km te controleren op de uitlijning. Dit bevordert de het rijcomfort en –prestaties, vermindert slijtage aan uw banden en bespaart brandstof.

Banden
Het is verstandig om tijdens de herfst- en de wintermaanden gebruik te maken van winterbanden. Maar waar laat u uw zomerbanden? En waar laat u uw winterbanden in de lente en zomer? Heeft u zelf geen plek om uw banden op te slaan, dan regelen wij voor u de opslag. Ook voor de wissel van zomer en winterbanden kunt u bij ons terecht. Wanneer er niet met een lekke band is doorgereden kunnen wij vaak de band repareren. Na reparatie wordt de band altijd gebalanceerd. Door reparatie bespaart u geld!

Morgen Internet - Zorgeloos website