loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

radio-img.png Actie
play.png

AIRCOSERVICE

IN ONZE WERKPLAATS

Image
KOM EENS LANGS

IN ONZE WERKPLAATS  

In onze werkplaats kunnen wij u een totaal pakket aanbieden voor uw voertuig zodat u te allen tijde veilig, vertrouwd en snel de weg weer op kan. 

ELKE DAG

FRIS DE WEG OP

Blijf fris en comfortabel rijden. Met de nieuwste diagnose apparaten zorgen we ervoor dat uw airco in topconditie blijft.

Regelmatig onderhoud
Wanneer uw airconditioning niet onderhouden wordt, geeft het systeem vroeg of laat de geest. Door regelmatig onderhoud worden defecten vroegtijdig opgemerkt en verholpen.

Hou het koudemiddel op peil

Regelmatig onderhoud zorgt er ook voor dat het koudemiddel niet verloren kan gaan. Per jaar verliest een airco gemiddeld tot 10% koudemiddel. Naast koeling zorgt dit middel ook voor smering van uw airco. Is die onvoldoende, dan kan ernstige schade aan het systeem ontstaan. Het is dus van groot belang dit in de gaten te houden.

Wat wordt er gecontroleerd tijdens een airco onderhoudsbeurt?

- Systeemdruk
- Dichtheid van het systeem
- Uitblaas temperatuur 
- Druktes
- De V-snaarspanning van de compressoraandrijving
- De uiterlijke conditie van de hoofdcomponenten

Wij controleren uw aircosysteem met de nieuwste diagnoseapparaten welke geschikt zijn voor beide typen koudemiddel R134A en R1234YF. Hiermee sporen we elke fout in de elektronica doeltreffend op.

Werkt uw aircosysteem niet meer optimaal?
Bel ons op (0313-415286) of maak hieronder uw afspraak.

"UW AUTO, ONZE ZORG!"

KOM EENS LANGS

IN ONZE WERKPLAATS

In onze werkplaats kunnen wij u een totaal pakket aanbieden voor uw voertuig zodat u te allen tijde veilig, vertrouwd en snel de weg weer op kan.

UW OCCASION

NIET GEVONDEN?

Mochten wij de auto van uw keuze niet hebben staan, dan zoeken wij graag een passende auto voor u. Dagelijks zoeken wij betrouwbare en goed onderhouden auto's voor onze relaties.

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website