SISTEMA GOPREN

IN ONZE WERKPLAATS

Image
KOM EENS LANGS

IN ONZE WERKPLAATS    

In onze werkplaats kunnen wij u een totaal pakket aanbieden voor uw voertuig zodat u te allen tijde veilig, vertrouwd en snel de weg weer op kan. 

MEER STABILITEIT

MET SISTEMA GOPREN

Hogere stabiliteit zonder de vering stug te maken ? Het kan met ons Sistema GoPren systeem. Ideaal voor camper, caravanrijders, oldtimers, auto's met zware belading en brommobielen. Het is speciaal ontworpen om op een betaalbare manier de standaard vering van een voertuig sterk te verbeteren zonder de dempende werking te belemmeren. Hierdoor blijft uw voertuig comfortabel, maar wint sterk aan stabiliteit.

Het systeem

Sistema Gopren is een veerstabiliteit systeem dat bestaat uit een aantal unieke rode P.U elementen. 12 maatvoeringen* voor luxe auto's' > 2650 kg' en 7 maatvoeringen voor Campers en Lichte vracht '< 5000 kg'. Afhankelijk van het gewicht van de auto worden er 2 of 3 elementen "op de achter/voor-as" tussen de middelste windingen van de spiraalveer gemonteerd. De exacte plaats van de elementen wordt aan de hand van de toepassing 'Doorzakken, Stabiliteit, bandenslijtage' bepaald. De afstand tussen de windingen wordt opgemeten voor de juiste maatvoering . Daarna worden de elementen geplaatst en aan de bovenzijde verlijmd.

Voordelen

De auto wordt niet stugger in tegenstelling tot de vaak te dure hulp- verzwaarde- en/of luchtverings-systemen. Het oorspronkelijke veercomfort 'zoals het door de fabrikant bedoeld is' blijft behouden. Sistema Gopren heeft een TUV en CE goedkeuring en een RDW toelating.

Garantie

U krijgt maar liefst 100.000 km garantie of 2 jaar op veerbreuk zonder kleine lettertjes.
Bent u niet tevreden ? U krijgt bij ons een niet goed - geld terug garantie!

"UW AUTO, ONZE ZORG!"

KOM EENS LANGS

IN ONZE WERKPLAATS

In onze werkplaats kunnen wij u een totaal pakket aanbieden voor uw voertuig zodat u te allen tijde veilig, vertrouwd en snel de weg weer op kan.

UW OCCASION

NIET GEVONDEN?

Mochten wij de auto van uw keuze niet hebben staan, dan zoeken wij graag een passende auto voor u. Dagelijks zoeken wij betrouwbare en goed onderhouden auto's voor onze relaties.

whatsappbtn
MorgenInternet