loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

REGULIER ONDERHOUD

IN ONZE WERKPLAATS

Image
KOM EENS LANGS

IN ONZE WERKPLAATS

In onze werkplaats kunnen wij u een totaal pakket aanbieden voor uw voertuig zodat u te allen tijde veilig, vertrouwd en snel de weg weer op kan. 

ONAFHANKELIJK EN

ALTIJD IN TOPCONDITIE

Zomercheck, wintercheck, grote beurt of kleine beurt? Wij zorgen ervoor dat uw auto in topconditie blijft. We zijn aangesloten bij Bosch Car Service, de grootste merkonafhankelijke serviceformule van Nederland. Dat staat garant voor vakkundig onderhoud. In welke auto u ook rijdt. Periodiek onderhoud of niet

Weten waar u aan toe bent

Er kunnen bij een onderhoudsbeurt onverwachte zaken naar voren komen. In dat geval nemen we contact met u op. We overleggen wat er mankeert. En wanneer u wilt, sturen we u even een foto. Daarnaast geven we u gelijk inzicht in de kosten. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.

Voordelen van Bosch

Bosch Car Service staat hoog aangeschreven. Dat is niet zo gek, want Bosch is de grootste leverancier in de autoindustrie. Ook in uw auto zitten Bosch onderdelen. Al die kennis deelt Bosch graag met ons. Daardoor kunnen we u snel en doeltreffend van dienst zijn:

- Actueel: minimaal vier keer per jaar krijgt al onze Bosch test apparatuur een update.
- Specifiek: wij maken gebruik van Bosch ESI, de digitale voertuigtechnische informatiebron.
- Samenwerking: een speciaal forum waarop ervaringen en tips gedeeld worden.
- Kennis: onze monteurs krijgen minimaal zes cursussen per jaar en zijn dus altijd op de hoogte.

Fabrieksgarantie blijft geldig

Omdat we alleen Bosch onderdelen en originele kwaliteitsonderdelen gebruiken, blijft uw fabrieksgarantie gewoon geldig. U kunt dus ook uw nieuwe auto met een gerust hart door ons laten onderhouden. Of u nu zakelijk of privé rijdt.

Onderhoudsbeurt inplannen?
Bel ons via (0313-415286) of maak hieronder uw afspraak.

"UW AUTO, ONZE ZORG!"

KOM EENS LANGS

IN ONZE WERKPLAATS

In onze werkplaats kunnen wij u een totaal pakket aanbieden voor uw voertuig zodat u te allen tijde veilig, vertrouwd en snel de weg weer op kan.

UW OCCASION

NIET GEVONDEN?

Mochten wij de auto van uw keuze niet hebben staan, dan zoeken wij graag een passende auto voor u. Dagelijks zoeken wij betrouwbare en goed onderhouden auto's voor onze relaties.

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website