loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

radio-img.png Actie
play.png

VACATURES

ONZE VACATURES

Image
BEKIJK DE VACATURES

BIJ AAL-STORTEBOOM

DIENSTEN

PECH ONDERWEG 

Zorgeloos autorijden?
Bij Autobedrijf Aal-Storteboom in Dieren is de mobiliteitsservice van Pechonderwegservice.nl verkrijgbaar. Deze service voorziet u dag en nacht, 24 uur per dag en 7 dagen in de week van een goede hulp bij pech. In uw eigen woonplaats, Nederland én Europa. De service is kenteken gebonden, ook bij pech met uw caravan en/of aanhanger kunt u rekenen op hulp.

De Nederlandse Alarmcentrale is 24/7 bemand. Met technisch geschoold personeel is een 1e advies soms al afdoende. Bij kleine pechgevallen overdag ondersteunen aangesloten garages ook. Zo kan het zijn dat u bij pech een bekend gezicht ziet. Ook wij rijden voor Pechonderwegservice.nl en dan met name in de directe omgeving van Dieren. Denk bijvoorbeeld aan een lege accu of een lekke band. In deze gevallen kan AAL-Storteboom in Dieren goed en snel helpen.

Bij grotere problemen met pech komt veelal de officiële hulpdienst. Dit zijn hulp- en bergingsbedrijven die veelal ook rijden voor ANWB en bijvoorbeeld Route Mobiel. Voor pech in het buitenland werkt Pechonderwegservice.nl nauw samen met de grote alarmcentrales in de diverse Europese landen. Pechonderwegservice.nl beschikt over een zeer jong aanbod van vervangend vervoer zodat u, in het geval de auto niet reparabel is, thuis kunt komen.

De klanttevredenheid bij Pechonderwegservice.nl is hoog. Voor ons een reden om deze service via ons autobedrijf aan u aan te bieden. Een voorwaarde van registratie is het laten uitvoeren van jaarlijks auto onderhoud. In samenspraak met u regelen wij voor u deze service.

Voor de informatie folder van Pechonderwegservice.nl klikt u op de volgende link:

Pechonderwegservice folder

Voor voorwaarden verwijzen wij u naar de website van Pechonderwegservice.nl:

Algemene voorwaarden Pechonderwegservice

Pechonderwegservice.nl bestaat sinds 2015 en is ontstaan vanuit de autobranche zelf. De prijs is zeer transparant. AAL-Storteboom in Dieren biedt u de service aan voor de kostprijs zonder winstoogmerk. De service geldt als versterking van hetgeen wij graag uitdragen: Zorgeloos autorijden dankzij goed onderhoud.

INTERESSE?

NEEM CONTACT OP

Neem direct contact met ons op via onderstaande button.

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website