ACTIES

ONZE LAATSTE ACTIES

Image
DE ACTIES

VAN AAL-STORTEBOOM

Bekijk hieronder onze actuele acties.

ACTIE

BOSCH CAR SERVICE AUTO PECHHULP VANAF € 31.50

Heeft u het wel eens meegemaakt dat uw auto het zomaar begaf? Met Bosch Car Service Pechhulp weet u dat u op elk moment van de dag, waar dan ook, kunt rekenen op adequate en snelle hulp. Net als ruim 50.000 andere Nederlandse automobilisten. En dat is een geruststellend gevoel!

We vertrouwen eigenlijk blindelings op hem, maar soms laat hij u toch lelijk in de steek: uw auto. Gaat er een lampje branden? Een pruttelend geluid onder de motorkap of absolute stilte als je het sleuteltje in het contact steekt? Pech! Autopech komt nooit uit, maar Bosch Car Service Pechhulp* biedt uitkomst. ’s Morgens vroeg op weg naar uw werk, op vakantie in het buitenland, ’s avonds laat na een avondje uit. Overal en altijd. In Nederland én in Europa. U bent snel weer op weg. Geruststellend idee! *Uitvoering door Mondial Assistance Pechhulp.

Concurrerend De Pechhulp die wij bieden , is een concurrerend product. U betaalt evenveel als u bij BOVAG, ANWB of Route Mobiel voor pechhulp kwijt bent. Soms zelfs wat minder. Maar bij ons zijn dekkingen inclusief waarvoor u bij die aanbieders nog extra premie betaalt. Dat scheelt. Ook voor auto’s ouder dan tien jaar is de Pechhulp van Bosch Car Service gewoon de goedkoopste.

Naast deze Pechhulp pas voor Nederland, zijn er nog meer mogelijkheden. Vraag naar de voorwaarden. Bel 0313-415286 of mail naar werkplaats@aal-storteboom.nl voor een afspraak. Via onderstaande link kunt u gelijk een afspraak aanvragen.

Maak hier een werkplaatsafspraak.

UW OCCASION

NIET GEVONDEN?

Mochten wij de auto van uw keuze niet hebben staan, dan zoeken wij graag een passende auto voor u. Dagelijks zoeken wij betrouwbare en goed onderhouden auto's voor onze relaties.

whatsappbtn
MorgenInternet